Hoe gaat de toekenning van Traaise Bouwstenen?

Na afloop van de inschrijfperiode, die eindigt op 6 september, volgt de toekenning van Traaise Bouwstenen.Toewijzing van de Bouwstenen gaat op volgorde van inschrijving. Inwoners uit Terheijden (leden en lokale donateurs van het Traais Energie Collectief) hebben het eerste recht op Traaise Bouwstenen. Daarna volgen deelnemers van buiten Terheijden. Meer over de voorwaarden voor toekenning lees je in de obligatievoorwaarden.

Voor nieuwe leden en donateurs geldt: Om voor toekenning van Bouwstenen in aanmerking te komen, dien je uiterlijk 6 september 2020 het inschrijfgeld à € 10,- te voldoen.

Half september ontvang je van ons een bevestiging van het aantal aan jou toegekende Traaise Bouwstenen en een nota met het verzoek je inleg binnen 2 weken over te maken. De inleg moet worden overgemaakt vanaf een bankrekening die op naam staat van de inschrijver.

Medio oktober bevestigen we de ontvangst van je inleg en inschrijving in het Obligatieregister, en ontvang je een certificaat Traaise Bouwstenen. Dit certificaat is echter geen waardepapier. Bewijs van de obligatie volgt uit het obligatieregister van TREM.