Kan ik als organisatie obligaties afnemen?

Ook organisaties / rechtspersonen kunnen inschrijven voor Traaise Bouwstenen. De organisatie / rechtspersoon is in het TREM-portaal altijd gekoppeld aan een primaire contactpersoon.

Als de organisatie / rechtspersoon bij ons bekend is, kan de primaire contactpersoon van de organisatie inloggen op het TREM-portaal en via het menu het account van de organisatie weergeven.

Een nieuwe organisatie / rechtspersoon via het TREM-portaal aanmelden kan alleen met een uniek e-mailadres, dat nog niet bij ons bekend is. Wil je deze inschrijving toch koppelen aan een bij ons bestaand e-mailadres, neem dan contact met ons op.  

De inschrijving van een organisatie / rechtspersoon wordt dus altijd gekoppeld aan contactpersoon. Als deze contactpersoon ook persoonlijk heeft ingeschreven, kan hij / zij via het menu kiezen voor het persoonlijke of het organisatie account.

Met je inschrijving als organisatie / rechtspersoon voor Traaise Bouwstenen word je vanzelf ook donateur van het Traais Energie Collectief. Dit donateurschap is een voorwaarde voor deelname aan de Traaise Bouwstenen. Om voor toekenning van Bouwstenen in aanmerking te komen, dien je uiterlijk 6 september 2020 het inschrijfgeld à € 10,- te voldoen.

Wil je meteen inschrijven? Ga dan naar de pagina ‘Investeren‘.