Kan ik Traaise Bouwstenen cadeau doen?

Je kunt Traaise Bouwstenen cadeau doen. De ontvanger moet echter zelf inschrijven voor Traaise Bouwstenen, zodat wij zeker weten dat de ontvanger de Bouwstenen ook accepteert. Je geeft immers een of meerdere obligaties aan iemand cadeau en dit kan ook gevolgen hebben voor bv. de belastingaangifte van de ontvanger.

Wil je Traaise Bouwstenen cadeau doen? Maak dan bijvoorbeeld een eigen cadeaubon die je aan de ontvanger geeft. Nadat je het cadeau hebt gegeven, stem je verder af over de inschrijving (die de persoon dus zelf moet doen) en betaling (idem). De inleg voor Traaise Bouwstenen moet betaald worden vanaf een bankrekening op naam van de Inschrijver (vanwege het voorkomen van witwassen). Als je Bouwstenen cadeau doet, betaal je dus eerst aan de ontvanger van het cadeau, die vervolgens zelf de inleg overmaakt aan de Traaise Energie Maatschappij.

Wil je Traaise Bouwstenen cadeau doen aan een minderjarige (bv. kleinkind, familielid)? Dan adviseren we je om contact op te nemen met de wettelijk vertegenwoordiger van de minderjarige (vaak een ouder). Je geeft aan dat je Traaise Bouwstenen cadeau wilt doen en legt uit dat je hiervoor wilt betalen, maar dat de minderjarige of wettelijk vertegenwoordiger zelf moet inschrijven. Na inschrijving vragen wij ook om de gegevens van de wettelijk vertegenwoordiger.