Zon en wind gaan Terheijden voorzien van duurzame stroom. Vanaf maart 2023 komt de Traaise stroom van Windmolen De Noord en straks ook van zonnepark de Bergen. Tot het moment dat de windmolen stroom levert, gebruiken we lokaal opgewekte energie van het Windpark Hazeldonk in Breda.

Kosten Traaise stroom

We bieden je een VolFlexcontract aan. Het tarief dat je betaalt voor stroom staat niet vast. Het dagelijkse vraag en aanbod op de energiemarkt bepaalt de prijs. Ben je benieuwd wat de kosten per maand en/of jaar zullen zijn? Via de online offertetool maken we dit voor je inzichtelijk. Vul jouw gegevens in en bekijk de kostenverwachting voor jouw persoonlijke situatie. (Klik op onderstaande blauwe button)

Kosten Transitiegas

Kun jij momenteel nog niet van het gas af, maar wil jij op termijn je woning zeker verduurzamen? Stap dan over op transitiegas. Dit houdt in dat we gas leveren tot het moment dat je woning kan worden aangesloten op het Traais Warmtenetwerk of een andere duurzame Traaise energiebron.

Traaise energie aanvragen

Wil je ook energie van Traaise bronnen en een contract voor Traaise stroom / Transitiegas aanvragen? Klik op onderstaande button.

Aansluit- en leveringscontract

Wil je het contract inzien of gelijk ondertekenen? Hieronder vind je het consumentencontract en het (groot)zakelijk contract inclusief alle bijlagen. Jouw getekende contract mag je mailen naar info@traaiseenergiemaatschappij.nl.

Heb je een vraag over overstappen op Traaise energie? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.

Aansluit- en leveringscontract consumenten en bijlagen

Aansluit- en leveringscontract (groot)zakelijk en bijlagen