De Traaise Energie Maatschappij legt een warmtenet aan in het centrum van Terheijden. Bewoners kunnen met dit netwerk overstappen van gas naar warmte in hun woning. Het aansluiten op het Traais Warmtenetwerk is een belangrijke stap in de verduurzaming van de woning. Bewoners besluiten zelf of ze meedoen.

Het warmtenet voeden we straks met warmte uit de Mark. Met warmtepompen die werken op stroom van Windmolen De Noord en straks ook Zonnepark de Bergen brengen we de warmte op de juiste temperatuur. Het leveren van warmte aan Terheijdenaren gebeurt door het Eerste Traais Warmtebedrijf (ETW), waarvan de Traaise Energie Maatschappij de eigenaar is.

Koken op Transitiegas

De meeste mensen in Terheijden koken nu nog op gas. Van het gas af betekent ook overstappen op elektrisch koken. Doe je dit liever stap voor stap? Dat kan. Je kunt ervoor kiezen voorlopig op gas te blijven koken. Je blijft in dat geval dan nog wel netwerkkosten betalen voor je gasaansluiting. Ook kun je nog geen subsidie van de overheid aanvragen. Dit kan pas als Enexis je gasaansluiting heeft weggehaald.

Vraag een Warm-TREMgesprek aan

Woon je in een straat waar het warmtenet is/wordt aangelegd en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We komen graag bij je langs voor een Warm-TREMgesprek. Je ontvangt vervolgens een persoonlijk plan voor de aansluiting van jouw woning op het Traais Warmtenetwerk. Wil je een Warm-TREMgesprek aanvragen? Klik op onderstaande button ‘Aanvragen Warm-TREMgesprek’.

Aanleg warmtenet

Het aanbod om warmte en transitiegas af te nemen geldt voor de bewoners van de straten in Terheijden waar het centrale warmtenetwerk is aangelegd. Het netwerk begint bij de rotonde in de Hoofdstraat en loopt via de Raadhuisstraat tot het begin van de Molenstraat. Ook de Markstraat, de Haven, Markpoort, Kleine Dreef, Slotje, Schansstraat, Thomashof en de Norbartstraat worden in deze eerste fase aangesloten. Stap voor stap, straat voor straat breiden we het netwerk verder uit.

Aansluit- en leveringscontract

Wil je het aansluit- en levercontract alvast inzien? Hieronder vind je het consumentencontract inclusief de bijlagen.

Heb je een vraag over overstappen op Traaise energie? Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.

Storingsnummer Traaise warmte

Zit je er even niet warmpjes bij? Of heb je geen warm tapwater? Dat is vervelend! Bel naar: 085 489 64 00 en de storingsmedewerker helpt je verder.

Aansluit- en leveringscontract consumenten en bijlagen

Aanvraag Warm-TREMgesprek

  • Lees in onze privacyverklaring hoe we omgaan met je persoonsgegevens.
  • Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.