Traaise stroom

Zon en wind voorzien Terheijden nu en in de toekomst van duurzame stroom. Sinds voorjaar 2023 komt onze Traaise stroom van Windmolen De Noord en straks ook van zonnepark de Bergen. Wil jij ook stroom van eigen bodem geleverd door je eigen lokale Traaie Energie Maatschappij (TREM)? We bieden je een VolFlexcontract aan. Het tarief dat je betaalt voor stroom staat niet vast. Het dagelijkse vraag en aanbod op de energiemarkt bepaalt de prijs. 

Aanmelden kan heel eenvoudig online in drie stappen. Stap 1: Vul hieronder jouw persoonlijke gegevens in. Vervolgens bekijk je bij stap 2 het vrijblijvende aanbod. Enthousiast over het voorstel? Klik op ‘akkoord’ in stap 3. Je ontvangt het aanbod ook in je mailbox.

Kijk bij veelgestelde vragen voor hulp bij het invullen. 

Transitiegas

Kun jij momenteel nog niet van het gas af, maar wil jij op termijn je woning zeker verduurzamen? Stap dan over op transitiegas. Dit houdt in dat we gas leveren tot het moment dat je woning kan worden aangesloten op het Traais Warmtenetwerk of een andere duurzame Traaise energiebron.

Onze leveringspartner

Voor het leveren van Traaise stroom en Transitiegas is energiebedrijf Hezelaer Energy B.V. onze partner. Dit Bredase energiebedrijf is in het bezit van de vereiste leveringsvergunningen van de Autoriteit Consument en Markt (ACM).

Traaise energie aanvragen

Wil je energie van Traaise bronnen en een contract voor Traaise stroom / Transitiegas aanvragen? Vul onderstaand je gegevens in en je ontvangt direct een vrijblijvend aanbod. Na het klikken op button ‘akkoord’ in stap 3 is jouw aanvraag definitief. Je ontvangt een contractbevestiging in je mailbox. Wij regelen de overstap vanuit je huidige leverancier. Je ontvangt automatisch een eindafrekening binnen 6 weken na de afgesproken startdatum van je nieuwe energiecontract.