Wanneer en hoe kan ik me inschrijven voor Traaise Bouwstenen?

De inschrijving voor Traaise Bouwstenen start op 11 juni 2020. Ga voor meer informatie en inschrijven naar de pagina ‘Investeren‘.

Leden

Leden van het Traais Energie Collectief ontvangen op 11 juni 2020 een uitnodiging in hun mailbox om in te schrijven voor Traaise Bouwstenen.

Bij de uitnodiging zit een activatiecode, waarmee je je kunt aanmelden op het digitaal TREM-portaal. Door in te loggen op dit online portaal, kun je inschrijven voor Traaise Bouwstenen. Je inschrijving is officieel nadat je hebt ingestemd met de obligatievoorwaarden.

Niet-leden en -donateurs

Ben je nog geen lid of donateur van het Traais Energie Collectief en wil je inschrijven voor Traaise Bouwstenen? Kijk dan vanaf 11 juni 2020 op traaiseenergiemaatschappij.nl/investeren. Daar kun je een account aanmaken op het TREM-portaal. Met dit account kun je vervolgens inschrijven voor Traaise Bouwstenen. Daarmee word je vanzelf ook lid of donateur van het Traais Energie Collectief. Dit lidmaatschap of donateurschap is een voorwaarde voor deelname aan de Traaise Bouwstenen. Om voor toekenning van Bouwstenen in aanmerking te komen, dien je uiterlijk 6 september 2020 het inschrijfgeld à € 10,- te voldoen.