Wie zijn de samenwerkingspartners voor het warmtenet?

Voor de aanleg van het Traais Warmtenetwerk werkt de Traaise Energie Maatschappij samen met een aantal partners. Rotterdam Engineering, Aannemersbedrijf Nijkamp, Bouwbedrijf Strukton en Kuijpers zijn de partners voor de ontwikkeling, de aanleg van het netwerk en het inregelen van de installaties. Ook voor het leveren van warmte hebben we de juiste partner gevonden, het Brabantse bedrijf Kelvin.

De aanleg van het Traais Warmtenetwerk gebeurt door het Bredase aannemersbedrijf Nijkamp. Dit bedrijf is gespecialiseerd in energiedistributie. Bouwbedrijf Strukton verricht veel van de dagelijkse werkzaamheden rondom de aanleg.

Om het pijpleidingsysteem van het warmtenet goed te kunnen ontwikkelen voor het huidige deel in het centrum -en straks in de rest van Terheijden- werken we samen met ingenieursbureau Rotterdam Engineering. Aftakkingen en huisaansluitingen vanuit het net worden vooraf in detail uitgewerkt.

De bouw, aanleg en het inregelen van de installaties die we nodig hebben om warmte te maken is complex. We werken hiervoor samen met technisch dienstverlener Kuijpers. Dit bedrijf heeft de ervaring die we nodig hebben om een betrouwbare warmtevoorziening te organiseren.

Voor het leveren van warmte is een vergunning noodzakelijk. In de Brabantse warmteleverancier Kelvin hebben we onze partner gevonden. Dit energiebedrijf is in het bezit van de vereiste vergunningen van de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Kelvin gaat de dagelijkse werkzaamheden van ons warmtebedrijf uitvoeren.