Wie zijn de samenwerkingspartners voor het warmtenet?

Voor de aanleg van het Traais Warmtenetwerk werkt de Traaise Energie Maatschappij samen met een aantal partners. We zetten ze voor je op een rij.

Ontwikkeling en bouw

De ontwikkeling van het pijpleidingsysteem van het warmtenet in het centrum van het dorp is uitgevoerd door ingenieursbureau Rotterdam Engineering. Ook de aftakkingen en huisaansluitingen vanuit het net worden vooraf in detail uitgewerkt.

De bouw, aanleg en het inregelen van de installaties die we nodig hebben om warmte te maken is complex. We werken hiervoor samen met technisch dienstverlener CroonWolter&Dros. Dit bedrijf heeft de ervaring die we nodig hebben om een betrouwbare warmtevoorziening te organiseren.

Aansluiten woningen

Het aansluiten van de woningen op het Traais Warmtenetwerk gebeurt door het Bredase aannemersbedrijf Nijkamp. Dit bedrijf is gespecialiseerd in energiedistributie.

Leveren warmte

Voor het leveren van warmte is een vergunning noodzakelijk. In de Brabantse warmteleverancier Kelvin hebben we onze partner gevonden. Dit energiebedrijf is in het bezit van de vereiste vergunningen van de Autoriteit Consument en Markt (ACM).