Kan ik investeren in de TREM?

Op dit moment is er geen mogelijkheid voor inwoners om te investeren in de TREM

Wat is de kans van slagen van de energieprojecten?

De vooruitzichten zijn goed, toch is er altijd een kans dat een of zelfs meerdere projecten niet doorgaan.

Hoe verantwoordt de TREM haar bedrijfsvoering?

De Traaise Energie Maatschappij (TREM) legt verantwoording af aan haar Algemene Vergadering van Aandeelhouders en Raad van Commissarissen. Het Traais Energie Collectief (TEC) is vertegenwoordigd in beiden.

Wie is de eigenaar van de Traaise Energie Maatschappij?

De Brabantse Duurzame Energie Werken (BDEW, met eigenaar Izzy Projects) is samen met het Traais Energie Collectief aandeelhouder van de Traaise Energie Maatschappij.

Wat is de Traaise Energie Maatschappij?

De Traaise Energie Maatschappij is een lokaal energiebedrijf waar je je energie kunt afnemen. De energie die we leveren is duurzaam en in ons eigen dorp opgewekt. De Traaise Energie Maatschappij komt in handen van het Traais Energie Collectief. Zo hebben de inwoners van Terheijden regie over hun eigen energie.

Wie heeft zeggenschap in de Traaise Energie Maatschappij?

De Traaise Energie Maatschappij komt in handen van het Traais Energie Collectief. Zo houden de inwoners regie over de eigen duurzame energie.

Wat is het Traais Energie Collectief?

Het Traais Energie Collectief is een coöperatie door en voor de inwoners van Terheijden. Met het Traais Energie Collectief bouwen Terheijdenaren aan een eigen, duurzame energievoorziening. Zon, wind en warmte van eigen bodem leveren genoeg energie voor het hele dorp.

Kan ik lid worden van het Traais Energie Collectief?

Iedere meerderjarige persoon uit Terheijden kan lid worden van het Traais Energie Collectief. Ook als je niet in Terheijden woont kun je het Traais Energie Collectief steunen, door je aan te melden als donateur.