Aansluiting woningen Raadhuisstraat in februari van start

Woon jij in de Raadhuisstraat? In februari gaan we aan de slag met de aansluitingen op het Traais Warmtenet.

Dit najaar zijn we begonnen met de voorbereiding voor de aansluitingen op het warmtenet in de Raadhuisstraat. Dit heeft helaas langer geduurd dan we vooraf verwachtten. In december lag de aansluiting wegens onderbezetting en gebrek aan materiaal bij aannemer en installateurs tijdelijk stil.

Met de aannemer en installateur is afgesproken dat de voorbereiding in februari wordt hervat. Wij verwachten na carnaval de eerste huizen daadwerkelijk aan te kunnen sluiten. De komende maanden gaan we dus aan de slag in de straat.

Meer weten?

Heb je nog geen dossier, maar wel belangstelling om je woning aan te sluiten op het warmtenet? We gaan graag met je in gesprek. Je kunt dit laten weten via info@traaiseenergiemaatschappij.nl. We kunnen dan een afspraak maken om bij je thuis langs te komen voor een verkennend gesprek.

Heb je al een dossier?

Een deel van de bewoners heeft al een dossier voor de aansluiting. Dit gaat om een technische inventarisatie en een prijsaanbod. De technische dossiers zijn in de meeste gevallen afgerond. Het prijsaanbod dat we hebben gedaan willen we echter graag herzien. We vervangen dit door een nieuw aanbod, dat je binnenkort per e-mail tegemoet kunt zien.

Unieke kans

Aansluiten op het Traais Warmtenet is een unieke kans om je huis te verduurzamen. Niet alleen zetten we samen Terheijden op de kaart als duurzame voorloper. Het Traais Energie Collectief wil eigenaar worden van de nieuwe energievoorziening in Terheijden. Als ons dat samen lukt krijgen we als inwoners zeggenschap over onze energie en de prijzen die we hiervoor betalen. Hoe meer mensen meedoen hoe groter de kans dat we als dorp daarin slagen!

Met een aansluiting op het warmtenet help je ook jezelf. Je energielabel schiet omhoog en is helemaal klaar voor de toekomst.  

De tarieven voor warmte in 2024 vind je op onze website.