Aansluiting woningen Raadhuisstraat van start

Zoals je misschien hebt gezien wordt er sinds een aantal weken gewerkt in de Raadhuisstraat. De Traaise Energie Maatschappij (het werkbedrijf van het Traais Energie Collectief) is in de straat bezig om woningen aan te sluiten op het Traais Warmtenetwerk.  

Na de aansluiting worden deze huizen verwarmd met lokaal opgewekte, duurzame warmte en kan de woning van het gas af. Zo bereiden de bewoners hun woning goed voor op de toekomst.

Unieke kans

Aansluiten op het Traais Warmtenet is een unieke kans om je huis te verduurzamen. Niet alleen zetten we samen Terheijden op de kaart als duurzame voorloper. Het Traais Energie Collectief wil eigenaar worden van de nieuwe energievoorziening in Terheijden. Als ons dat samen lukt krijgen we als inwoners zeggenschap over onze energie en de prijzen die we hiervoor betalen. Hoe meer mensen meedoen hoe groter de kans dat we als dorp daarin slagen! Met een aansluiting op het warmtenet help je ook jezelf. Je energielabel schiet omhoog!

Meer weten?

Woon je in de Raadhuisstraat en heb je belangstelling om je woning aan te sluiten op het warmtenet? We gaan graag met je in gesprek. Je kunt dit laten weten via info@traaiseenergiemaatschappij.nl. We kunnen dan een afspraak maken om bij je thuis langs te komen voor een verkennend gesprek.

De tarieven voor warmte in 2024 vind je op onze website.